Ασφάλεια συναλλαγών

Η ασφάλεια των συναλλαγών εξασφαλίζεται από το password το οποίο καταχωρείται όταν γίνεστε μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να κοινοποιήσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να έχετε πραγματοποιήσει είσοδο με το username σας και το password σας και για αυτόν τον λόγο πρέπει να διαφυλάσσετε αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να εκτεθούν σε χέρια τρίτων. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να αλλάζετε το password σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να μην χρησιμοποιείτε το επίθετό σας η/και το όνομα σας στο password. Η εταιρεία kallirroi.gr δεν δύναται να εγγυηθεί ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αδιαπέραστο σε κακόβουλες επιθέσεις.

Για τις αγορές με την χρήση της κάρτας σας θα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία, όπου εκεί θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τα στοιχεία της κάρτας δεν κοινοποιούνται στην εταιρεία kallirroi.gr, συνεπώς δεν διατηρούνται σε αρχείο. Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο,  καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994).

Υπολογισμός παραγγελίας

Το σύνολο της παραγγελίας υπολογίζεται από το τελικό ποσό συνολικής χρέωσης και όχι από την αρχική τιμή σε περιπτώσεις προσφορών ή εκπτώσεων. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο νόμισμα του ΕΥΡΩ (€).