ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα  προσωπικά δεδομένα όπως το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και  password θα χρειαστούν από μεριά σας μόνο όταν προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία. ‘Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο site www.kallirroi.gr χωρίς να δώσουν οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμό σας, κινητό ή  σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, όταν το παραστατικό αφορά απλή απόδειξη, ενώ στην περίπτωση που θα χρειαστεί να εκδοθεί τιμολόγιο θα ζητηθεί το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Η διαχείριση και προστασία των δεδομένων του εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη υπόκεινται στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας (ν.2474/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Η εταιρεία μας διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των πελατών καθώς και των συναλλαγών τους και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο φυσικό ή νομικό παρά μόνο στις αρμόδιες αρχές, εάν αυτό επιβληθεί κατόπιν δικαστικής απόφασης. Η εταιρεία μπορεί να κρατήσει αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία κοινοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και για να σας ενημερώνει με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας .

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kallirroi.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ο πελάτης μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, έχει το δικαίωμα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Αν η ηλικία σας δεν υπερβαίνει το 16ο έτος, παρακαλούμε για τη λήψη συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα πριν την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας το μέσο του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο site μας κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να έχει links («σύνδεσμους») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε  για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

COOKIES

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kallirroi.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (text files) που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του site  και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

COOKIES-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η ιστοσελίδα μας, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας.

Κάνουν την ιστοσελίδα μας, να εμφανίζεται όπως θα περιμένατε.
Θυμούνται τις ρυθμίσεις σας κατά τη διάρκεια και μεταξύ των επισκέψεων.
Σας προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες / περιεχόμενο (χάρη στη διαφήμιση).
Βελτιώνουν την ταχύτητα / ασφάλεια της ιστοσελίδας.
Σας επιτρέπουν να μοιραστείτε σελίδες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook.
Εξατομικεύουν την ιστοσελίδα μας για να σας βοηθήσει να δείτε ό, τι χρειάζεστε πιο γρήγορα.
Μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας για εσάς.
Μας βοηθούν να κάνουμε το marketing πιο αποτελεσματικό (τελικά βοηθώντας μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας).
Χορήγηση άδειας να χρησιμοποιούμε τα cookies
Αν οι ρυθμίσεις για το λογισμικό σας που χρησιμοποιείτε για να δείτε αυτή την ιστοσελίδα (φυλλομετρητή σας) είναι ρυθμισμένες να δέχονται cookies θεωρούμε πως αυτό, και η συνέχεια της χρήσης της ιστοσελίδας μας, σημαίνει ότι είστε εντάξει με αυτό. Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε ή να μην χρησιμοποιούμε τα cookies στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό παρακάτω, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πιθανό να σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν θα λειτουργήσει όπως θα περιμένατε.

Πολιτική χρήσης

Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει τις παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τα cookies:

Η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συνεπάγεται ότι παρέχετε την συναίνεσή σας στη χρήση cookies όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Xρήσης Cookies.

Αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookies, θα πρέπει να ρυθμίσετε ανάλογα το Περιηγητή σας (browser).

Τι είναι τα cookies και για ποιο λόγο υπάρχουν.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται από τον Περιηγητή σας στον υπολογιστή, στο tablet, το κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας. Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως συνήθως το όνομα της ιστοσελίδας από τον οποίο προέρχεται, τη «διάρκεια ζωής» του (δηλαδή πόσο καιρό θα παραμείνει στη συσκευή σας), και μια τιμή, που είναι συνήθως ένας αριθμός. Ουσιαστικά, τα cookies επιτρέπουν στις ιστοσελίδες να αποθηκεύουν διάφορες ανώνυμες πληροφορίες όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις του επισκέπτη ή αν έχει επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο.

Στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούνται cookies για ευκολότερη πλοήγηση των χρηστών στον ιστότοπο, για να τον προσαρμόσουμε καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε τη χρήση και τη λειτουργικότητά του.

Επιπλέον, τα cookies χρησιμοποιούνται για σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας αλλά και να γνωρίζουμε πώς ανακαλύψατε τις ιστοσελίδες μας. Αυτές οι στατιστικές μας βοηθούν να αντιληφθούμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, ώστε να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενό της.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στην δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα monogrammaeshop.gr δεν διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.

Λειτουργίες Τρίτων

Ο ιστότοπος μας, όπως και οι περισσότερες ιστοσελίδες, περιλαμβάνει λειτουργικότητα που παρέχεται από τρίτους. Ένα κοινό παράδειγμα είναι ένα ενσωματωμένο βίντεο του YouTube. Το site μας περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες που χρησιμοποιούν cookies:

YouTube
Facebook
Instagram
Tik Tok
Pinterest
Ενημερωθείτε εδώ για το πως χρησιμοποιεί η Google τα δεδομένα σας από τα cookies. Σε κάποιες σελίδες χρησιμοποιούνται και λειτουργικότητες άλλων σελίδων – υπηρεσιών όπως άλλες υπηρεσίες video, streaming κλπ.

Η απενεργοποίηση αυτών των cookies είναι πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα στις λειτουργίες που προσφέρονται από αυτούς τους τρίτους.

Πως χρησιμοποιούμε τα cookies

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα kallirroi.gr μπορεί να δημιουργηθούν τα παρακάτω είδη cookies.

Cookies για βελτίωση της απόδοσης της ιστοσελίδας
Cookies για ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας
Cookies για λειτουργίες διαφήμισης
Άλλα cookies από τρίτους

Cookies Κοινωνικών Δικτύων

Με χρήση αυτών των cookies, μπορείτε εύκολα να κάνετε Like ή να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Google+ και το Twitter που έχουμε συμπεριλάβει κουμπιά στην ιστοσελίδα μας.

Κάποια cookies ορίζονται από:

Facebook
Twitter
Google+
Instagram
TikTok
Pinterest
Οι επιπτώσεις της ιδιωτικότητας ποικίλουν από κοινωνικό δίκτυο σε κοινωνικό δίκτυο και εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε επιλέξει σε αυτά τα δίκτυα.

Cookies Στατιστικών Επισκεψιμότητας

Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων των επισκεπτών, όπως πόσοι άνθρωποι έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας, ποιο το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν (π.χ. Mac ή Windows το οποίο βοηθά στον εντοπισμό όταν το site μας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε για συγκεκριμένες τεχνολογίες), πόσο χρόνο περνάνε στο website, ποια σελίδα βλέπουν κ.λπ. Αυτά μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας. Αυτά τα λεγόμενα προγράμματα analytics μας ενημερώνουν, επίσης, το πώς οι επισκέπτες μας έφθασαν σε αυτή τη σελίδα (π.χ. από μια μηχανή αναζήτησης) και αν την έχουν επισκεφθεί ξανά βοηθώντας μας να επενδύουμε για την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας προς εσάς, αντί δαπανών marketing.

Χρησιμοποιούμε:

Google Analytics
Alexa

Cookies Διαφήμισης

Τα cookies χρησιμοποιούνται ευρέως στην online διαφήμιση. Ούτε εμείς, οι διαφημιστές ή συνεργάτες μας δεν μπορούν να αποκτήσουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από αυτά τα cookies.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από όλα σχεδόν τα διαφημιστικά cookies αν και θα προτιμούσαμε να μην το κάνατε καθώς οι διαφημίσεις είναι που βοηθούν να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου δωρεάν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επιλογή να εξαιρεθούν από τα διαφημιστικά cookies δεν σημαίνει ότι δεν θα δείτε διαφημίσεις, απλά ότι δεν θα είναι προσαρμοσμένες σε εσάς πια.

Χρησιμοποιούμε:

Adsense
Cookie διαφήμισης Google

Απενεργοποίηση Cookies

Συνήθως, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από την προσαρμογή των ρυθμίσεων του browser σας ώστε να σταματήσει να δέχεται cookies . Κάτι τέτοιο όμως θα περιορίσει πιθανώς τις λειτουργίες της σελίδας μας και ενός μεγάλου ποσοστού των δικτυακών τόπων του κόσμου, μιας και τα cookies είναι ένα τυπικό μέρος των σύγχρονων ιστοσελίδων.

Για να διαχειριστείτε τα cookies σας, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο Google για τον browser ή το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το kallirroi.gr συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αποστέλλονται από τον χρήστη κατά την διάρκεια της συμπλήρωσης μιας φόρμας επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν μόνο από το kallirroi.gr και από καμιά άλλη επιχείρηση. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τον χρήστη που συμπλήρωσε την φόρμα. Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Η ιστοσελίδα μας σας πληροφορεί ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα kallirroi.gr θα αποθηκεύονται με τη σειρά τους σε αρχεία ιδιοκτησίας της kallirroi.gr. Αυτά τα αρχεία χρησιμεύουν για τη διαχείριση, την οργάνωση ή την παροχή περιεχομένου στους πελάτες της kallirroi.gr, την καλύτερη γνώση των προτιμήσεών τους και την προσαρμογή των υπηρεσιών της σε αυτές.

Επίσης, για το ενδεχόμενο παροχής νέου περιεχομένου ή υπηρεσιών και την αποστολή προωθητικού υλικού σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της kallirroi.gr στον τομέα των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρονται μέσω του kallirroi.gr.

Η ιστοσελίδα μας δεν εμπορεύεται ούτε παρέχει κατ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες της ιστοσελίδας της.

Η ιστοσελίδα kallirroi.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να εμπλουτίζει τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες της καλούνται να ελέγχουν τακτικά την προκείμενη περιοχή.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της kallirroi.gr προϋποθέτει και επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης έχει κατανοήσει πλήρως όσα αναφέρονται παραπάνω, καθώς και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.

Δικαιώματα Ενημέρωσης, Πρόσβασης, Αντίρρησης κλπ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να γνωρίζει εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας, να λαμβάνει γνώση του περιεχομένου του τηρούμενου φακέλου του με όλα τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν και την προέλευσή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τα στοιχεία που περιοδικά προστίθενται ή αφαιρούνται από το φάκελό του και τη λογική κάθε τυχόν αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, αν και όποτε υφίσταται τέτοια. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να προβάλλει αλλαγές/τροποποιήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας από την εταιρία μας, καθώς και για την περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, επικοινωνήστε μαζί μας.

τηλ. (+30) 2114220515, e-mail: info@kallirroi.gr

Το site (www.kallirroi.gr) είναι GDPR compliance και έχει συμμορφωθεί ως προς τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR – General Data Protection Regulation).