ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των παραγγελιών, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αντικαταβολή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρείας Courier.

2. Παραλαβή από την έδρα μας.

Κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα της Εταιρείας μας και να πληρώσετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με μετρητά ή χρήση πιστωτικής, προπληρωμένης και χρεωστικής κάρτας.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό.

Κατάθεση χρημάτων στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (Όνομα Δικαιούχου : ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IBAN GR6901721030005103101956115)

ALPHA BANK (IBAN GR8001408830883002101031010)

Με την κατάθεση μετρητών επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6936-647517  ή μέσω sms ή της εφαρμογής viber ή μέσω e-mail info@kallirroi.gr, για να δρομολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων με έμβασμα από λογαριασμούς άλλων τραπεζών οι προμήθειες που θα προκύψουν και αφορούν σε έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συνυπολογίζονται στην τελική αξία της παραγγελίας (αξία προϊόντος, έξοδα courier, αντικαταβολή)

4. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία και για τις αγορές σας μέσω του eshop μας, δεχόμαστε όλες τις κάρτες, εκτός των Diners & Αmerican Express.

Για τις αγορές με την κάρτα σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας
Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας e-pos της Tράπεζας Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία, εφόσον ο χρήστης για οποιαδήποτε πληρωμή μεταφέρεται μέσω της εφαρμογής σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας, προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε χρέωση/πίστωση στο λογαριασμό του. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα έως και (4) τεσσάρων άτοκων δόσεων και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με χρήση πιστωτικής κάρτας. Αναλυτικότερα για ποσά αγορών από 30€ έως 49,99€, μπορείτε να κάνετε χρήση έως και (2) δύο άτοκων δόσεων. Για ποσά αγορών από 50€ έως 69,99€ μπορείτε α κάνετε χρήση έως και (3) τριών άτοκων δόσεων, και τέλος για αγορές άνω του ποσού των 70€ έως (4) τέσσερις άτοκες δόσεις. Για τις αγορές σας από την έδρα της Εταιρείας μας, σε συνεργασία με τη Viva Wallet, δεχόμαστε όλες τις κάρτες, με εφάπαξ χρέωση.

5. Πληρωμή μέσω PAYPAL

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω Paypal, κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας, επιλέγετε τη συγκεκριμένη μέθοδο, μεταφέρεστε στον ιστότοπο του Paypal και μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή. Στην περίπτωση κατά την οποία, είστε ήδη πελάτης PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε με τα δεδομένα χρήστη σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Εάν είστε νέοι στο PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό PayPal και στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας. Τέλος, επιστρέφετε στο eshop μας και ολοκληρώνεται η παραγγελία με την πληρωμή σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, τα παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και επαγγελματίες/επιχειρήσεις (τιμολόγια πώλησης), εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/μεταφορά/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες του χρήστη, όπως ο αριθμός της κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή του, παρέχονται στο πλαίσιο πληρωμής/χρέωσης του αντίστοιχου λογαριασμού ως ανωτέρω και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο κατά τη μεταφορά του χρήστη στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας, ενώ η Εταιρεία μας δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.

6. Πληρωμή μέσω IRIS

Είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε μέσω του eshop μας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω IRIS, κάνοντας χρήση του ΑΦΜ 106928234, της επιχείρησής μας.