Εξαιρετικά σχέδια σε δαχτυλίδια, σύμβολο συναισθημάτων, στοιχείο του εαυτού μας. Κάντε την επιλογή σας μέσα από τη συλλογή μας  και από το mix and match των δαχτυλιδιών μας!

Βλέπετε 1–16 από 124 αποτελέσματα

ILEKTRA – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, λείας επιφάνειας, σε σχέδιο ελαφρύ κυματισμού και μέγιστου πάχους 1,70 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

KASSIANI – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

10,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, διακοσμημένο με μαύρο ψημένο σμάλτο, μέγιστου πάχους 0,5 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

SABINA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, διακοσμημένο με πέτρες τυρκουάζ χρώματος, μέγιστου πάχους 1,50 cm με ελαφρά σφυρηλάτηση. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

JONES – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, σε λεία γυαλιστερή επιφάνεια με σχέδιο ελαφρύ κυματισμού. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

FREGENE – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, λείας επιφάνειας σε ελεύθερο γραμμικό σχέδιο διπλής παράλληλης μπάρας. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

CECILLIA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε διάτρητο σχέδιο, μέγιστου πάχους 1,20cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

EFTERPI – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, σε σχέδιο δύο παράλληλων γραμμών πάχους 0,5 cm η καθεμία, σε γυαλιστερή επιφάνεια. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

MARGOT – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος μέγιστου πάχους 2,00 cm σε σχέδιο με ελαφρύ κυμματισμό και διακριτική χάραξη στην επιφάνεια του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

IOANNA – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, με σχέδιο διπλής γάμπας. Η μία τετράγωνη και η δεύτερη στρογγυλή διακοσμημένη με λευκά strass.

ALYANNA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε σχέδιο λουλουδιού, συνολικού μήκους 2,00 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

TIIDA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, το οποίο διακοσμείται με μαύρο κρύσταλλο στο κέντρο του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου και είναι κατάλληλο και για μεγάλα μεγέθη.

SALIVERA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε σχέδιο τεμνόμενων μπαρών. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου και είναι κατάλληλο για μεγάλα μεγέθη.

SAPFO – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε διάτρητο σχεδιασμό διακοσμημένο με πέτρα "λαμπραδορίτη". Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

CARMINA – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, σε οβάλ σχεδιασμό, διαμέτρου 2,50 cm με ελαφρά χάραξη σε διπλή παράλληλη γάμπα. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

SERRY – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, πάχους 1,70 cm με ελαφρά χάραξη σε όλη τη ματ επιφάνειά του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

VOCANCE – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος , σε μοτίφ κυψέλης, πάχους 0,6 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου .