ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Για ακύρωση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή και παράδοση στην εταιρεία courier, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  +30 6936647517.  Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η τιμολόγηση και η αποστολή της δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε ακύρωσή της.
 • Για λόγους υγιεινής τα  σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται.
 • Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν, κριθεί κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, ως ελλαττωματικό και εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, σύμφωνα με την νομοθεσία ηλεκτρονικών αγορών, τότε αντικαθίσταται με ίδιο προϊόν ή άλλο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 • Τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά και διεξοδικά κατά την παράδοση στις συνεργαζόμενες εταιρείες courier. Προτείνουμε κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπίζεται άμεσα τυχόν πρόβλημα κατά τη μεταφορά. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και δηλώστε το πρόβλημα στο μεταφορέα.
 • Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο όταν δεν παρέχεται η προβλεπόμενη απόδοση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του και το σκοπό για τον οποίο προορίζεται, την αναμενόμενη ασφάλεια εν όψει των ειδικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων ή και της εξωτερικής του εμφάνισης. Δεν θα πρέπει να έχουν ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί και υποχρεωτικά συνοδεύονται στην επιστροφή τους με την αρχική τους συσκευασία, όπως επίσης και με τα σχετικά συνοδευτικά τους έγγραφα (π.χ. απόδειξη).
 • Στα χειροποίητα προϊόντα όπως κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ ενδέχεται να διαφέρουν σε κάποιες περιπτώσεις ελάχιστα οι αποχρώσεις με αυτές στην απεικόνιση των φωτογραφιών, όπως  το σχέδιο του εσωτερικού φοδραρίσματος, το chroma των φερμουάρ και των frames. Επίσης, στα τυποποιημένα προϊόντα ενδέχεται να υπάρχει σε ορισμένες περιπτώσεις διαφορά στην απεικόνισή τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό οφείλεται στη διαφορά ανάλυσης της εικόνας στην εκάστοτε συσκευή.
 • Παρά το γεγονός ότι όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα, πιστοποιημένα και υποαλλεργικά, δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα προϊόν ως ελλαττωματικό λόγω αυξημένης ευαισθησίας, αλλεργικής αντίδρασης, υπερβολικής ή ακατάλληλης χρήσης ή αποθήκευσης σε μη συμβατές περιβαλλοντολογικές συνθήκες.
 • Αν κάποιο προϊόν δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του αγοραστή και η αγορά του οφείλεται σε λάθος εκτίμησή του, δεν θεωρείται ως ελλαττωματικό, και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και δεν έχει σε καμία περίπτωση υποχρέωση για την αντικατάστασή του.
 • Πριν την αγορά του κάθε προϊόντος από την εταιρεία kallirroi.gr, παρακαλούμε ελέγξτε το υλικό, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί τυχόν αλλοιώσεις ή αλλεργίες στο δέρμα σας. Επειδή, στον κάθε άνθρωπο υπάρχει διαφορετικός δείκτης PH, η χρήση των προϊόντων σε συνδυασμό με άλλα χημικά (πχ. Κολόνιες, οινόπνευμα, αντισηπτικά κ.α), μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις στο chroma ή την υφή τους.
 • Όλα μας τα προϊόντα με ορθή χρήση και διατήρηση σε κανονικές και όχι ακραίες συνθήκες διατηρούν τα αρχικά τους χαρακτηριστικά και την αποτελεσματικότητά τους.
 • Οι μετρήσεις στις διαστάσεις των προϊόντων, ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά απόκλιση έως 0,2 χιλιοστών. Η αναφορά στο μήκος των αλυσίδων αφορά το σύνολό της κάθε μίας.