Γενικοί Όροι Χρήσης:

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε σ’ αυτό, σας καλούμε να διαβάσατε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση https://kallirroi.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα https://kallirroi.gr, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση-συναίνεσή σας.

Όροι.

Η εταιρεία kallirroi.gr  ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους των συναλλαγών και παράλληλα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει οποτεδήποτε και οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους χρήσης και να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή.

Περιορισμός ευθύνης.

Η εταιρεία kallirroi.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων καθώς δε φέρει καμία ευθύνη και δεν αποτελεί με οποιονδήποτε τρόπο δέσμευση από την πλευρά μας για την επάρκεια και την διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Παρόλα αυτά, η εταιρεία μας δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ.  πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα kallirroi.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η εταιρεία kallirroi.gr, ουδεμία ευθύνη φέρει για τεχνικά προβλήματα που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στους πελάτες κατά την περιήγηση τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σχετίζεται με την δική τους υποδομή, είτε με πράξεις ή παραλείψεις τρίτων με την μορφή μη επιτρεπόμενης παρέμβασης σε πληροφορίες ή/και υπηρεσίες ή/και προϊόντα που διατίθενται μέσω καταστήματος. Επίσης, δεν ευθύνεται προς τους πελάτες/χρήστες για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας https://kallirroi.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημά της  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών, δεδομένων, φωτογραφιών, εμπορικών σημάτων, λογότυπων, γραφικών, σχέδια  εικόνων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο παραπλάνηση του κοινού και του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Επίσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας απαγορεύεται να αναμεταδοθεί, να αντιγραφεί (συνολικά ή εν μέρει) , η μεταπώληση, η τροποποίηση, η αναδημοσίευση με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο.

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας.

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνετε στην εταιρεία kallirroi.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση της συναλλαγής ή/και για ενημερώσεις νέων προϊόντων/προσφορών. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών,  ο πελάτης διατηρεί τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.