Βλέπετε 1–16 από 90 αποτελέσματα

YMIR – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, ματ επιφάνειας σε ελεύθερο γραμμικό σχέδιο. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

IMALIA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, πάχους 1,70 cm με ελαφρά χάραξη σε όλη τη ματ επιφάνειά του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

MARTHA – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, σε σφυρήλατη επιφάνεια πάχους 1,00 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

ISIS – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο, ασημί χρώματος , με διάτρητο μοτίφ πλέξης, μεγίστου πάχους 2,00cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

MILENA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, μέγιστου πάχους 2,00 cm, σε σχέδιο με ελαφρύ κυματισμό και διακριτική χάραξη στην επιφάνεια του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

ANTHEMIS – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε γυαλιστερή σφυρήλατη επιφάνεια μέγιστου πάχους 1,30 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

NEFELI – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε σχέδιο δύο παράλληλων γραμμών πάχους 0,50 cm η κάθε μία σε γυαλιστερή επιφάνεια. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

ILEKTRA – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, λείας επιφάνειας, σε σχέδιο ελαφρύ κυματισμού και μέγιστου πάχους 1,70 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

KASSIANI – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

10,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, διακοσμημένο με μαύρο ψημένο σμάλτο, μέγιστου πάχους 0,5 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

SABINA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, διακοσμημένο με πέτρες τυρκουάζ χρώματος, μέγιστου πάχους 1,50 cm με ελαφρά σφυρηλάτηση. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

FREGENE – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, λείας επιφάνειας σε ελεύθερο γραμμικό σχέδιο διπλής παράλληλης μπάρας. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

CECILLIA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

13,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε διάτρητο σχέδιο, μέγιστου πάχους 1,20cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

MARGOT – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

14,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος μέγιστου πάχους 2,00 cm σε σχέδιο με ελαφρύ κυμματισμό και διακριτική χάραξη στην επιφάνεια του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δαχτύλου.

IOANNA – Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο ασημί χρώματος, με σχέδιο διπλής γάμπας. Η μία τετράγωνη και η δεύτερη στρογγυλή διακοσμημένη με λευκά strass.

ALYANNA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

12,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, σε σχέδιο λουλουδιού, συνολικού μήκους 2,00 cm. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου.

TIIDA – Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος

15,00
Δαχτυλίδι ατσάλινο χρυσού χρώματος, το οποίο διακοσμείται με μαύρο κρύσταλλο στο κέντρο του. Προσαρμόζεται στο μέγεθος του δακτύλου και είναι κατάλληλο και για μεγάλα μεγέθη.